Foto in foto bewerken

U kunt uw foto in foto bewerken met behulp van verschillende gratis programma's. Afhankelijk van het doel kunt u gebruik maken van de standaard programma's op uw computer, of een speciaal foto bewerkingsprogramma downloaden. 

De nieuwe versie van paint, de paint 3D versie heeft meer opties dan d standaard paint versie. Voor een simpele bewerking van de foto's is dit een prima programma. Het staat standaard op de meeste computers. U kunt er mee bijsnijden en een aantal andere bewerkingen van uw foto of afbeelding maken met het programma. 

Uw foto in foto bewerken met gratis software

Er zijn veel verschillende programma's te downloaden om uw foto's te bewerken. Een voorbeeld is Photoscape. Dit is een gratis software programma, waar u leuke effecten kunt geven aan uw foto's. Het is daarnaast gemakkelijk in gebruik. U kunt met dit programma onder andere het volgende doen met uw foto's:

  1. U kunt een foto bewerken en indien gewenst zelfs meerdere foto's door elkaar gebruiken. Open het programma en open de hoofd foto, selecteer daarna "toevoegingen" en ga naar de foto die u erin wilt toevoegen. Voeg de foto toe en pas hem eventueel aan naar een ander formaat. 
  2. U kunt lijsten om uw foto's maken.
  3. U kunt het formaat van de foto wijzigen.
  4. U kunt allerlei verschillende effecten toevoegen aan uw foto. Bijvoorbeeld een ouderwetse tint, of juist felle kleuren.
  5. U kunt de belichting van e foto veranderen. 
  6. U kunt teksten toevoegen aan de foto's. 

Kortom, het is een simpel software programma, waarmee u verschillende basis bewerkingen op uw foto's kunt uitvoeren. Download het programma en ga er mee spelen, u zult dan een hoop leuke opties tegenkomen. 

Naast gratis programma's, zijn er ook veel betaalde software pakketten om uw foto's te bewerken. Deze programma's zijn van  basis tot zeer uitgebreid in verschillende prijsklassen  Een voorbeeld van een veel gebruikt programma is Photoshop. Met dat programma kunt u super veel met uw foto's doen. Er is wel enige computer kennis voor nodig. Een als u het programma niet kent, heeft u ook wel even de tijd nodig om het programma onder de kn ie te krijgen. 


Een gratis programma zoals Photoscape is een prima oplossing voor privĂ© gebruik. Download het gratis programma voor foto in foto bewerken

Volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We zetten regelmatig nieuwe voorbeeld bestanden online, zoals voorbeeld brieven, voorbeeld facturen en voorbeeld contracten. Wij vragen geen geld voor de voorbeelden, u kunt ze gratis downloaden.