Voorbeeld Offerte Aanvraag

Hieronder treft u een voorbeeld offerte aanvraag. U kunt dit voorbeeld gebruiken om uw eigen offerte aanvraag te maken. De offerte aanvraag stelt u helder en duidelijk op zodat de ontvanger een goede offerte kan maken. Vaak worden met de aanvraag verschillende offertes aangevraagd, zodat men de prijs en kwaliteit kan vergelijken. 

Offerte Aanvraag

 

 

Verzoek tot offerte met betrekking tot het verzorgen van (omschrijving)

 

(bedrijf) doet hierbij aanvraag tot offerte met betrekking tot het verzorgen van (omschrijving van de offerte aanvraag/ het project). (u geeft hier een korte omschrijving van het project)

 

 

Uitgangspunten

 

Omschrijf hier de uitgangspunten van de offerte.

ü  Bijvoorbeeld het aantal personen die deel gaan nemen, het aantal vierkante meters bij bijvoorbeeld een verhuizing, het aantal producten bij een levering, enzovoorts. De aanvraag dient helder te zijn voor het bedrijf dat de offerte uit gaat brengen. Indien u bij meerdere partijen een aanvraag voor een offerte indient, is het van belang dat u goed kunt vergelijken. Om de offertes goed te kunnen vergelijken, dient u een heldere aanvraag op te stellen.  

ü  Omschrijf ook de datum waarop de levering plaats dient te vinden.

ü  Geef de locatie op waar de levering of werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden.

ü  Geef aan wat er niet in de offerte mee dient te worden genomen

ü  Geef aan wat er eventueel optioneel meegenomen kan worden in de offerte

ü  Geef de tijden aan dat de levering plaats kan vinden

ü  Geef aan waar het bedrijf aan dient te voldoen in het algemeen

ü  Geef alle bijzonderheden zo helder mogelijk weer. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de mensen die de werkzaamheden uitvoeren moeten voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van opleiding, of eisen op het gebied van screening.

 

                              

Uit de offerte dient te blijken of de kosten worden berekend per ____  en wat de consequenties (in kosten) zijn in geval van ______.

 

Wij verwachten uw offerte uiterlijk binnen twee weken na de dagtekening van deze aanvraag retour. Alvast bedankt voor het uitbrengen van uw offerte. Wij zullen uw offerte binnen ___ dagen beoordeling en u per __ terugkoppeling geven.

 

 

Met vriendelijke groet,

Bedrijf

 

 

 

Naam contactpersoon

Functie contactpersoon

Handtekening

Download de voorbeeld offerte aanvraag

Download hieronder de voorbeeld offerte aanvraag in Word. Zorg er bij een offerte aanvraag voor dat u zo helder mogelijk de vraag uiteen zet. Zo voorkomt u dat er verschillende offertes worden gemaakt en het moeilijk wordt om ze met elkaar te vergelijken. 


Download de voorbeeld offerte aanvraag in Word. 

Volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We zetten regelmatig nieuwe voorbeeld documenten online zoals brieven, facturen, contracten en nog veel meer.