Online factuur

Online factuur, hieronder ziet u aanbieders van online programma's om in te factureren. U kunt er ook voor kiezen om uw facturen bijvoorbeeld in Excel te maken en online te versturen in een PDF formaat. 


Online factuur: Excel en PDF

U kunt uw facturen maken in Excel en vervolgens online versturen via een PDF bestand. Zorg er wel altijd voor dat u de factuur verstuurt in een formaat waar niet in gewijzigd kan worden. De regels van online factureren en traditioneel factureren zijn gelijk. Er worden dus geen speciale vereisten aan de online facturen gesteld. De facturen dienen natuurlijk wel aan de standaard factuur vereisten te voldoen. Veel computers hebben al een standaard PDF printer ge├»nstalleerd. Indien dit bij u niet het geval is, kunt u de PrimoPDF gratis downloaden.  

Online factuur: Digitale Factuur

DdigitaleFactuur biedt kleine ondernemers de mogelijkheid om gratis te factureren. Naast de gratis modules, bieden ze een tweetal online modules aan voor grotere ondernemingen. 

Met behulp van de gratis module kunt u per maand 3 facturen en 3 offertes opstellen en verzenden. Deze facturen en offertes zijn geheel in uw eigen huisstijl.  U kunt daarbij gebruik maken van de online betaalmogelijkheid en het sturen van betalingsherinneringen. Wanneer u meerdere facturen en/ of offerte verstuurt, betaalt u 40 cent extra per document. 

Bekijk de mogelijkheden van online factuur van Digitale Factuur

Online factureren: Internetfactureren

Via Internetfactureren kunt u gratis gebruik maken van het online factureren. Ook kunt u de facturen online laten betalen, hiervoor moet wel een abonnement worden afgesloten, waarbij 0,99 per geslaagde transactie in rekening wordt gebracht. Voor het aantal facturen wordt vooralsnog geen limiet gesteld. Er is een uitgebreide module van Internetfactureren beschikbaar voor een laag bedrag. Bij deze module heeft u toegang tot diverse extra's. 

Online factureren: MoneyBird

Moneybird geeft ook de mogelijkheid om online en gratis te factureren. Tot 3 facturen per maand zijn gratis en om gebruik te maken van de extra diensten moet een abonnement worden afgesloten. Kleine ondernemers kunnen dus gratis factureren en anderen betalen een maandelijks tarief. Er zijn 2 soorten uitbreidingen, waarbij de laatste zelfs de bankmutaties/ betalingen uitleest. 

Online factureren: EFactuurDirect

EFactuurdirect biedt u online de gratis mogelijkheid om online te factureren. Wederom voor de kleine bedrijven die tot 3 facturen per maand versturen is de online module geheel gratis. O)m onbeperkt toegang te krijgen tot alle mogelijkheden die het programma te bieden heeft, betaalt u per jaar 99,-. Wanneer uw bedrijf dus groter wordt, kunt u altijd nog upgraden. Uw huisstijl enzo zullen bewaard blijven, zodat u deze niet opnieuw hoeft in te stellen. 

Online factureren: Factuursturen

Factuursturen heeft een online facturatie module die zeer eenvoudig is in gebruik. Voor de kleine bedrijven (tot 3 facturen per maand) is de dienst gratis, voor alle facturen daarboven betaalt u 40 cent. De kosten zijn dus eenvoudig inzichtelijk. Er zijn geen verschillende versie, dus heeft heeft vanaf begin af aan toegang tot alle opties. 

Bekijk de mogelijkheden van online factureren in Factuursturen