Voorbeeld zakelijke brief 2

In deze voorbeeld zakelijke brief 2 staat een schrijven voor een verzoek tot kennismaking, voorstel omschreven. De zakelijke brief heeft een standaard opbouw. U start met de NAW gegevens van de verzender en de ontvanger, gevolgd door de plaats en datum, gevolgd door de betreft regel. In de betreft regel geeft u het onderwerk van de brief weer. Het kan ook zijn dat er een referentie van de brief vermeld wordt. Na de betreft regel volgt de aanhef van de brief, gevolgd door de eerste alinea. In de eerste alinea wordt kort beschreven waar de brief over gaat. De volgende alinea's en de slot alinea vervolgen, waarna wordt afgesloten met de afsluitende regel (Met vriendelijke groet bijvoorbeeld) en de naam en ondertekening. 

Voorbeeld zakelijke brief 2

Naam verzender

Adres verzender

Postcode, Plaats verzender

 

 

Naam ontvanger

Adres ontvanger

Postcode, plaats ontvanger

 

 

Plaats, datum verzenden

Betreft:               Mogelijke samenwerking

 

 

Beste (naam ontvanger),

 

Naar aanleiding van e-mailcontact in het verleden met mijn collega's, neem ik nu contact met u op. Ik zou mij graag willen voorstellen. Mijn naam is Jan Jansen en ik ben gespecialiseerd in het verhuren van tijdelijke bedrijfsruimte.

Dit doen wij binnen ons bedrijf onder het motto "Huur je niet zuur" voor zowel gevestigde ondernemingen die tijdelijk extra bedrijfsruimte nodig hebben, als voor startende ondernemingen welke nog niet vast willen zitten aan langdurige contracten.

 

Op onze website kunt u voorbeelden zien van vrije tijdelijke bedrijfsruimte zien. Daarbij staan de prijzen per vierkante meter vermeld, met de voorwaarden. Zoals u kunt zien zit u niet vast aan lange termijnen. Zo bent u flexibel om met uw bedrijf om te gaan met de economische en daarbij behorende personeelsbezetting fluctuaties. 

 

Graag treden wij met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden met elkaar te bespreken. Via onze website kunt u snel en eenvoudig contact met ons opnemen. Mocht u nader kennis met ons willen maken, zouden wij dat zeker op prijs stellen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team verzender

 

Download voorbeeld zakelijke brief 2

Download de voorbeeld zakelijke brief 2 in Word. 

In een brief worden de NAW gegevens van de verzender en de ontvanger vermeld. Daarnaast staat de datum erop en de plaats waarvandaan de brief wordt verstuurd. U begint de daadwerkelijke brief met de aanhef en de eerste alinea. Na de laatste alinea sluit u af met een groet en uw naam. 

Naast dit voorbeeld kunt op op deze site diverse voorbeeld brieven vinden zoals bijvoorbeeld sollicitatiebrieven, aanmaningen en dergelijke. 

Voor andere voorbeeld brieven kunt u naar de pagina voorbeeld brief gaan. Volg ons op Twitter voor de laatste updates en nieuwe voorbeeld documenten.