Voorbeeld Ontslagbrief

Op Voorbeeld Office vind je praktisch advies voor consumenten en het MKB. Daarnaast kan je hier terecht voor onder andere voorbeeld brieven. Als je juridisch advies nodig hebt voor bijvoorbeeld het maken van bezwaar tegen een besluit, schakel dan een advocatenkantoor in om je verder te helpen. Een gespecialiseerde advocaat kan je verder helpen met het opstellen van je brieven en zorgen dat je het gewenste doel bereikt.


alle-brieven-button
alle-ontslagbrieven-button

Een ontslagbrief heeft standaard de volgende indeling:

·         NAW gegevens;

·         Datum en plaats;

·         Onderwerp;

·         Aanhef;

·         Inlieiding;

·         Inhoud;

·         Slot;

·         Groet;

·         Naam en handtekening;

·         Eventuele bijlagen.


Voorbeeld ontslagbrief

 

Naam verzender

Contactpersoon verzender

Straat en huisnummer verzender

Postcode en Plaats verzender

 

 

 

 

Naam ontvanger

Contactpersoon ontvanger

Straat en huisnummer ontvanger

Postcode en Plaats ontvanger

 

 

PER AANGETEKENDE POST EN GEWONE POST

 

 

Betreft : ontslagbrief

 

Plaats, datum

 

 

Geachte ontvanger,

 

Middels dit schrijven stuur ik ter bevestiging van ons gesprek d.d. (datum gesprek) de bevestiging van mijn ontslag. Ik dien zoals besproken mijn ontslag in, met inachtneming van de bepaalde opzegtermijn van 2 maanden, per (datum beëindiging).

 

De lopende zaken zal ik de komende maanden afhandelen en overdragen aan de door u aangewezen medewerkers. Zodoende zal de overgang goed verlopen.

 

Graag maak ik een afspraak om de afhandeling volledig te maken. Hierbij denk ik aan het inleveren van mijn lease auto en mobiele telefoon en mijn laatste uren staten ten behoeve van de eindafrekening.  

 

Ik heb veel geleerd tijdens mijn dienstverband bij uw bedrijf en ben altijd zeer tevreden geweest over de samenwerking. Nu ik toe ben aan een nieuwe stap in mijn carrière, heb ik besloten die stap bij een nieuwe werkgever te doen. Wellicht kruisen onze paden elkaar nog eens in de toekomst.

 

Graag ontvang ik een bevestiging van mijn ontslag voor mijn administratie. U kunt deze versturen naar bovenstaand adres.

 

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, teken ik,

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Naam afzender

Download voorbeeld ontslagbrief


Download voorbeeld ontslagbrief in Word. 



U kunt bovenstaand voorbeeld downloaden in Word. Eerst opent het ZIp bestand en vervolgens kunt u daar het Word document in openen. Dit Word document kunt u vervolgens opslaan op uw computer en aanpassen in u eigen stijl. Houdt de brief of neutraal, of positief. 


Zie ook de andere voorbeeld brieven op deze website en de voorbeeld documenten ten behoeve van uw sollicitatie zoals voorbeeld CV's en voorbeeld sollicitatie brieven. 

Bekijk de actuele vacatures op werk.nl

We hebben op deze site een groot aantal voorbeeld documenten online gezet. Alles met betrekking tot uw carrière, van sollicitatiebrieven tot ontslagbrieven en tips en trucs voor bij het solliciteren. Bereid uzelf goed voor op de sollicitatiegesprekken met behulp van onze voorbereiding tools. 

Ook hebben we een groot aantal voorbeeld brieven online gezet, van klachtenbrieven, tot bezwaarschriften en Engelse brieven. Bekijk via de homepage de verschillende voorbeelden en download ze gratis in Word als opzetje. 

Voor de ondernemer hebben we ook diverse voorbeeld facturen en voorbeeld contracten online gezet. 

Bekijk op deze pagina meet voorbeelden van een ontslagbrief

snelcursus-chatgpt-samen-met-ai

Vergelijkbare Pagina's