Gratis CV voorbeeld

Gratis CV Voorbeeld, snel een professioneel cv maken in Microsoft Word.

Bekijk onze (Gratis) sjablonen en kies de uitstraling die bij jou past. Wel of geen pasfoto? Wel of geen hobby’s? We hebben voor ieder wat wils om je cv te maken. Lees ook onze tips zodat je de ruimte optimaal benut en je kansen vergroot. 

Op je cv staat een overzicht van jouw ervaring, opleiding en vaardigheden. Je kunt met een goed cv indruk achterlaten op je toekomstige werkgever en daarmee zorgen dat je op gesprek zal komen. Met behulp van onze cv voorbeeld templates en onze tips om een Perfect CV te maken, maak je binnen no time je cv zodat je jouw droombaan kan binnenhalen.
button-alle-cv-voorbeelden
alle-sollicitatiebrieven

Kies uit 1 van de baanwinnende cv templates hieronder, of scroll verder naar beneden voor de rest van de gratis cv templates. Bekijk ook onze Voorbeeld Motivatiebrief Templates en de Voorbeeld Sollicitatiebrieven

Werk je in de Zorg? Dan hebben we speciaal voor jou Zorg CV Voorbeelden en Sollicitatiebrieven voor in de Zorg online geplaatst. 


Baanwinnende (gratis) CV Voorbeelden

Gratis-cv-template-2
cv-voorbeeld-word-1
cvTemplateGratis16
cvTemplateGratis12

Laat je CV uitspringen met behulp van onze gratis CV voorbeelden! Op onze website staan meer dan 50 CV Templates die je direct kunt bewerken in Word. 


 • 100% gratis CV voorbeelden
 • Veel verschillende CV formats
 • Geen verborgen kosten
 • Makkelijk downloaden via ZIPP 
 • Eenvoudig aan te passen in Word
 • Toegankelijk voor iedereen
 • Moderne CV voorbeelden
 • Maak je eigen unieke CV eenvoudig en snel 

Gratis voorbeeld CV: Hoe maak je een perfect cv?

 • Vind de goede balans: een goed CV bevat geen lappen tekst, maar wel zoveel mogelijk relevante informatie.
 • Zorg voor harmonie: een goed CV heeft een rustige uitstraling, zorg bijvoorbeeld dat de kleuren aansluiten op de kleuren van je profielfoto.
 • Uitstraling aanpassen aan beroep: als je een zakelijk beroep hebt, zorg dan voor een profielfoto met een zakelijke uitstraling.
 • Enthousiasme: met je persoonlijke presentatie kun je laten blijken hoe graag je aan de slag wil en je enthousiasme laten zien.
 • Vermijd jargon: zorg ervoor dat je geen nietszeggende woorden gebruikt, maar beschrijf juist concreet wat je kunt bijdragen.
 • Beknopt: gebruik bulletpoints met daaronder korte zinnen. Beschrijf kort wat je rol precies was en wat je bereikt hebt in die functie- maar beschrijf niet alles, houd het bij kernwerkzaamheden.
 • Maak een lijst met vaardigheden: je vaardigheden kunnen een doorslaggevende rol hebben wanneer je bijvoorbeeld niet precies de gevraagde opleiding en ervaring hebt, maar wel de juiste vaardigheden voor de functie.


Lees hier alles over hoe je een perfect cv kan maken

CV Maken Werkwijze - CV voorbeeld Gratis

 • Bekijk de verschillende gratis voorbeelden en kies het gratis voorbeeld CV wat bij jouw stijl past.
 • Bekijk ook de gratis voorbeeld CV's van Topvoorbeelden. 
 • Download het CV via een ZIPP bestand en open het Word bestand.
 • Sla het bestand ergens op je computer op waar je het gemakkelijk terug kan vinden.
 • Nu kan je het bestand gaan bewerken. We hebben gebruik gemaakt van allemaal verschillende tekst vlakken. Als je daar dubbel op klikt kan je de tekst erin veranderen. Wanneer de vlakken te klein zijn om al je tekst in te zetten, kan je de tekst vlakken groter maken.
 • De voorbeeld CV’s zijn allemaal 1 pagina. Wanneer je tekst vlakken aanpast, zorg er dan wel voor dat alles nog steeds op dezelfde pagina past.
 • Als je klaar bent met de aanpassingen van je CV, kan je het document opslaan als PDF bestand. Je stuurt je CV nooit in Word, maar altijd in een PDF bestand, zodat er geen verspringingen kunnen plaatsvinden of aanpassingen gedaan kunnen worden.
 • Pas je persoonlijke presentatie aan op de functie waarnaar je solliciteert. Zo ziet een recruiter beter de aansluiting tussen jouw CV en de vacature.
 • Schrijf een korte motivatie voor de vacature waarin staat waarom jij geschikt bent voor deze functie en wat de aanknopingspunten zijn met je kennis en ervaring.

Bekijk hieronder de Gratis CV Voorbeelden

Hieronder staat een selectie van onze gratis cv templates. Als je op een sjabloon klikt, kom je op de cv pagina en kun je hem gratis downloaden in Word - en direct bewerken 


GRATIS CV VOORBEELD 1

Gratis CV voorbeeld 1

CV VOORBEELD GRATIS 2

Gratis-cv-voorbeeld-2.2

GRATIS CV VOORBEELD 3

Gratis CV voorbeeld 3

GRATIS CV VOORBEELD 4

Gratis-cv-voorbeeld-4

GRATIS CV VOORBEELD 5

Gratis CV voorbeeld 5

CV VOORBEELD GRATIS 6

Gratis CV voorbeeld 6

GRATIS CV VOORBEELD 7

Gratis CV voorbeeld 7

CV VOORBEELD GRATIS 8

Gratis CV voorbeeld 8

GRATIS CV VOORBEELD 9

Gratis CV voorbeeld 9

GRATIS CV VOORBEELD 10

Gratis CV voorbeeld 10

GRATIS CV VOORBEELD 11

Gratis CV voorbeeld 11

GRATIS CV VOORBEELD 12

Gratis CV voorbeeld 12

GRATIS CV VOORBEELD 13

Gratis CV voorbeeld 13

GRATIS CV VOORBEELD 14

Gratis CV voorbeeld 14

CV VOORBEELD GRATIS 15

Gratis CV voorbeeld 15

CV VOORBEELD GRATIS 16

Gratis CV voorbeeld 16

GRATIS CV VOORBEELD 17

Gratis CV voorbeeld 17

GRATIS CV VOORBEELD 18

Gratis CV voorbeeld 18

Gratis CV voorbeeld: Personalia

Bij je personalia schrijf je de contactgegevens. Zorg ervoor dat deze gegevens duidelijk naar voren komen in je CV zodat de recruiter gemakkelijk contact met je op kan nemen. Als je een LinkedIn account hebt, kan je deze ook bij je personalia toevoegen. De recruiter kan dan op je LinkedIn account kijken voor aanvullende informatie en eventuele referenties.

Bij je personalia zet je onder andere de onderstaande gegevens, je kan er ook voor kiezen om bepaalde informatie anoniem te houden zoals bij voorbeeld je leeftijd en geboorteplaats.

 • Voorletters, roepnaam en achternaam
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • LinkedIn account
 • Plaats


Houd de informatie beknopt, een telefoonnummer en e-mailadres om contact op te nemen, je Woonplaats als dat van belang is voor de functie en eventueel je Linkedin account als aanvulling van je CV. Je naam plaats je ergens duidelijk in zicht, tenzij je een anonieme sollicitatie stuurt. 


Gratis CV voorbeeld: Persoonlijke presentatie

Met je persoonlijke presentatie kan je zorgen dat je eruit springt in een sollicitatieproces. Een sterke persoonlijke presentatie is dan ook een belangrijk onderdeel van een sterk CV. Je kan jezelf “verkopen” doormiddel van deze persoonlijke presentatie, zodat je uitgenodigd zult worden voor een persoonlijk gesprek. Niet iedereen heeft een persoonlijke presentatie op zijn of haar CV staan, dus dit is de uitgelegen kans om op te vallen tussen de andere sollicitaties.

In je persoonlijke presentatie geef je een korte omschrijving van jezelf, waarbij je een goed beeld geeft van wie jij bent en wat je kan toevoegen. Het zijn geen lange lappen tekst, maar een beknopte omschrijving van je skills. Wie ben jij en wat kun jij? Dat geef je in de persoonlijke presentatie op een persoonlijke manier weer. Je kan daarin een stukje karakter laten doorschemeren en je enthousiasme tonen.

Je kan een persoonlijke presentatie vergelijke met een elevator pitch. De beroemde elevator pitch is ook een korte omschrijving van je kennis en kunde die je tijdens de duur van een liftbezoek aan een ander kunt vertellen. De persoonlijke presentatie is de schriftelijke versie daarvan op je CV.

Zorg ervoor dat je geen jargon gaat gebruiken en beschrijf de zaken concreet. De lezer moet gelijk begrijpen wat je bedoelt en een indruk van jou als persoon krijgen.


CV Voorbeeld Gratis - Werkervaring

Bij de werkervaring vermeld je de werkgevers die je hebt gehad, de functies die je daar hebt uitgevoerd en de periode dat je er werkzaam was. Vervolgens geef je een beknopte beschrijving van je werkzaamheden daar, waarbij je vooral aandacht schenkt aan de ervaring die vergelijkbaar met de vacature waarnaar je solliciteert zijn. Ook je bijzondere prestaties binnen de functie zijn goed om te noemen. Meestal spreekt een functie al voor zich en is een uitgrbreide omschrijving ervan overbodig. Zolang je overeenkomsten met de vacaturetekst zoekt, zit je goed. 


Je werkervaring vermeld je meestal in omgekeerd chronologische volgorde, dus de nieuwste ervaring bovenaan en dan steeds verder terug in de tijd. 


CV Voorbeeld Gratis - Opleidingen

Bij de opleidingen vermeld je de opleidingen die je hebt gevolgd. Je geeft een opsomming van de naam van de opleiding, het instituut, de plaats en de periode. Je Opleidingen vermeld je meestal in omgekeerd chronologische volgorde, dus de nieuwste opleiding bovenaan en dan steeds verder terug in de tijd. 


CV Voorbeeld Gratis - Vaardigheden

Vaardigheden zijn de dingen waar je goed in bent. Dat kunnen vaardigheden zijn zoals het kunnen werken met een bepaald softwareprogramma, of een taal kunnen spreken. Maar ook het goed kunnen presenteren of communiceren is een vaardigheid. Kijk of er in de vacature om vaardigheden wordt gevraagd en kijk of er overeenkomsten zijn. Dit zijn sowieso de vaardigheden die dan duidelijk uit je cv moeten springen. 


Bekijk de actuele vacatures op Indeed

cv-voorbeeld-word-uitleg


Bekijk ook onze Motivatiebrief Voorbeelden 

Lees hoe je de perfecte motivatiebrief schrijft en bekijk onze 50 voorbeeld motivatiebrieven ter inspiratie. 

Motivatiebrief Voorbeelden (Alles)

Motivatiebrief Voorbeelden Algemeen

Motivatiebrief Voorbeelden Kort 

Motivatiebrief Voorbeelden Open Sollicitatie

Motivatiebrief Voorbeelden Zonder Ervaring

Motivatiebrief Voorbeelden Administratief

Motivatiebrief Voorbeelden Onderwijs

Motivatiebrief Voorbeelden Kinderdagverblijf

Motivatiebrief Voorbeelden Zorg

Motivatiebrief Voorbeelden Student

Motivatiebrief Voorbeelden Horeca

Motivatiebrief Voorbeelden Sales

Motivatiebrief Voorbeelden Winkel

Motivatiebrief Voorbeelden Receptioniste

Motivatiebrief Voorbeelden Supermarkt

Motivatiebrief Voorbeelden Klantenservice

Motivatiebrief Voorbeelden Magazijn

Motivatiebrief Voorbeelden Politie
Bekijk ook alle CV voorbeelden, download de gratis templates en maak je cv in een handomdraai. snelcursus-chatgpt-samen-met-ai

Vergelijkbare Pagina's