Sollicitatiebrief Winkelmedewerkster

Sollicitatiebrief winkelmedewerkster: Bekijk de voorbeeld sollicitatiebrief, informatie over de opbouw van een sollicitatiebrief, tips om de perfecte sollicitatiebrief te maken, voorbeeld openingszinnen en slotzinnen. alle-sollicitatiebrieven


button-alle-cv-voorbeelden


Zorg ervoor dat de brief aansluit op het profiel, waarbij je op enthousiaste wijze een korte omschrijving geeft van uw profiel. In je sollicitatiebrief geef je aan waarom je denkt aan te sluiten op het gevraagde profiel. Ook vertel je waarom je graag voor deze bepaalde organisatie wilt werken, wat je aanspreekt aan de organisatie en functie waarnaar je solliciteert. 


Sollicitatiebrief winkelmedewerkster voorbeeld

Sollicitatiebrief-maken-voorbeeld-winkelmedewerker

Voorbeeld Sollicitatiebrief opbouw

Een sollicitatiebrief bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

 1. Jouw contactgegevens (uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) en de contactgegevens van de onvanger;
 2. Datum en Plaats;
 3. Onderwerp van de sollicitatiebrief (vacaturenummer of vacaturenaam);
 4. Aanhef (Geachte heer/ mevrouw, of de naam van de ontvanger als die bekend is)
 5. 1e alinea- een korte opening waarin staat naar welke functie je solliciteert en hoe je erover hebt gehoord;
 6. Vervolgalinea’s- een paar paragrafen waarin je de relevante vaardigheden, werkervaring en opleidingen voor de functie benadrukt;
 7. Slotalinea- een korte samenvatting en/of verwijzing naar een persoonlijk gesprek;
 8. Groet en ondertekening


Bekijk alle sollicitatiebrieven


Voorbeeld Sollicitatiebrief voorbeeld zinnen

Bekijk hieronder de voorbeeld zinnen voor de opening en afsluiting van je sollicitatiebrief ter inspiratie. 


Voorbeeld Sollicitatiebrief openigszinnen 

 • Hierbij schrijf ik om mijn interesse kenbaar te maken in de functie (functie) bij uw bedrijf.
 • Met (aantal) jaar ervaring op het gebied van (gebied), solliciteer ik met enthousiasme naar de functie van (functie) bij uw bedrijf.
 • Toen ik de vacature zag voor (Functietitel) bij uw bedrijf werd ik direct enthousiast omdat ik geloof dat ik met mijn vaardigheden en ervaring de perfecte kandidaat ben voor deze functie.
 • Als een zeer gemotiveerde en enthousiaste professional met een passie voor (gebied), sta ik te popelen om mijn talenten in te zetten voor de rol van (functie) bij uw bedrijf.
 • Hierbij schrijf ik om te solliciteren naar de functie (functie) bij uw bedrijf die ik op LinkedIn heb gezien. Ik ben ervan overtuigd dat mijn vaardigheden en ervaring mij een perfecte kandidaat maken voor deze functie.


Voorbeeld Sollicitatiebrief voorbeeld slotzinnen

 • Bedankt voor het overwegen van mijn sollicitatie. Ik kijk uit naar de gelegenheid om mijn kwalificaties verder met u te bespreken.
 • Ik zou graag de kans krijgen om mijn vaardigheden en ervaringen verder toe te lichten in een persoonlijk gesprek.
 • Bedankt voor uw tijd en aandacht. Ik zie ernaar uit om van u te horen en de mogelijkheid te krijgen mijn motivatie verder toe te lichten in een persoonlijk geprek.
 • Ik ben ervan overtuigd dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan uw bedrijf als (functie). Verder kijk ik uit naar de gelegenheid om u te ontmoeten en mijn sollicitatie in meer detail te bespreken.
 • Rest mij u te bedanken voor uw aandacht. Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om mijn sollicitatie verder toe te lichten in een persoonlijk gesprek en meer over uw bedrijf te weten te komen.


Voorbeeld sollicitatiebrief winkelmedewerkster tekst

NAAM GEADRESSEERDE

STRAAT + HUISNUMMER

POSTCODE + PLAATS

[PLAATS], [DATUM]


Plaats, datum

Betreft: [ONDERWERP: VOORBEELD SOLLICITATIEBRIEF]


Geachte heer/ mevrouw,

Via de vacature op de website van uw bedrijf heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een nieuwe medewerker. Graag zou ik willen solliciteren naar deze functie. Ik heb recent  bij ___(bedrijf) gewerkt; In deze functie heb ik  relatief brede basiskennis op verscheidene verkoop gebieden opgedaan. 


Omdat de doorgroeimogelijkheden binnen ____(bedrijf) mij niet voldoende prikkelen, ben ik op zoek naar een uitdagende functie die in het verlengde van mijn opleiding en interesses ligt. De functie van winkelmedewerker bij uw bedrijf sluit daar naadloos op aan.


Tot op heden ben ik werkzaam als winkelmedewerkster bij diverse bedrijven. Mijn werkzaamheden zijn alle voorkomende winkelmedewerkster werkzaamheden in de textiel. Ik vind het belangrijk om de klanten goed te adviseren en te helpen. U vraagt in de vacature om goede sociale en communicatieve vaardigheden. Ik beschik over deze eigenschappen en ik ben daarnaast ook gemotiveerd en leergierig aangelegd. Ik vind het belangrijk goed contact te hebben met de klanten en andere medewerkers.


Bijzonder graag zou ik in een persoonlijk gesprek met jullie de sollicitatie naar de functie van  winkelmedewerkster bespreken. Ik hoop daarvoor van u een uitnodiging te ontvangen.


Met vriendelijke groet,


[NAAM AFZENDER]

[HANDTEKENING AFZENDER]


Gratis CV template minimalistisch

Gratis-cv-template-5

button-alle-cv-voorbeelden

Op Voorbeeld Office vind je professionele gratis voorbeelden en templates in Word en Excel. Bekijk ook de gratis cv voorbeelden en start direct met solliciteren. De cv templates zijn gemaakt in Word en kan je eenvoudig downloaden en direct bewerken. Solliciteren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. 

Bekijk ook de voorbeeld sollicitatiebrieven op carlastemplates.com


snelcursus-chatgpt-samen-met-ai

Vergelijkbare Pagina's