CV Voorbeeld Word Engels

CV Voorbeeld Word Engels, maak eenvoudig en snel je cv met onze (gratis) cv templates in Microsoft Word. Je cv maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Als je gaat solliciteren is het maken van een cv essentieel. Hoe beter jij je cv maakt, hoe groter de kansen om uitgenodigd te worden op gesprek. Om je te helpen een perfect Engels cv te maken, hebben we alle informatie op een rijtje gezet en verschillende (gratis) voorbeelden beschikbaar gesteld.
button-alle-cv-voorbeelden
alle-sollicitatiebrieven

Baanwinnende (gratis) CV Voorbeelden

Gratis-cv-template-2
cv-voorbeeld-word-1
cvTemplateGratis16
cvTemplateGratis12
 • 100% gratis CV templates
 • Diverse formats 
 • Geen verborgen kosten
 • Makkelijk downloaden via ZIPP
 • Eenvoudig aan te passen in Word
 • Toegankelijk voor iedereen
 • Moderne CV voorbeelden
 • Maak je CV eenvoudig en snel 

Hoe maak je een Engels CV?

 1. Kies een goede template voor je cv
 2. Verwerk je Naam en contactgegevens
 3. Schrijf je werkervaring, opleidingen en prestaties op
 4. Gebruik omgekeerd chronoligische volgorde
 5. Maak een lijst van je vaardigheden- je skills
 6. Pas je cv aan op de vacature
 7. Voeg een profieltekst toe (optioneel)
 8. Controleer op spelfouten


CV Voorbeeld Word Engels

CV-voorbeeld-Word-engels

Bekijk CV VoorbeeldCV voorbeeld Engels maken Download- Download bovenstaand Engelse Voorbeeld CV:

download-voorbeeld-cv-gratis

 • Het Engelse CV wordt via ZIP gedownload;
 • Je kunt het CV vervolgens uitpakken;
 • Het Word bestand is volledig bewerkbaar;
 • Geen verborgen kosten of abonnementen. Hoe maak je een goed Engels CV?

 1. Vind de goede balans: een goed CV bevat geen lappen tekst, maar wel zoveel mogelijk relevante informatie.
 2. Zorg voor harmonie: een goed CV heeft een rustige uitstraling, zorg bijvoorbeeld dat de kleuren aansluiten op de kleuren van je profielfoto.
 3. Uitstraling aanpassen aan beroep: als je een zakelijk beroep hebt, zorg dan voor een profielfoto met een zakelijke uitstraling. Kijk naar de website van het bedrijf en pas je Engelse cv daarop aan. 
 4. Enthousiasme: met je persoonlijke presentatie kun je laten blijken hoe graag je aan de slag wil en je enthousiasme laten zien.
 5. Vermijd jargon: zorg ervoor dat je geen nietszeggende woorden gebruikt, maar beschrijf juist concreet wat je kunt bijdragen.
 6. Beknopt: gebruik bulletpoints met daaronder korte zinnen. Beschrijf kort wat je rol precies was en wat je bereikt hebt in die functie- maar beschrijf niet alles, houd het bij kernwerkzaamheden.
 7. Maak een lijst met vaardigheden: je vaardigheden kunnen een doorslaggevende rol hebben wanneer je bijvoorbeeld niet precies de gevraagde opleiding en ervaring hebt, maar wel de juiste vaardigheden voor de functie.


Werkwijze CV Voorbeeld Word Engels

 • Download het CV via een ZIPP bestand en open het Word bestand.
 • Sla het bestand ergens op je computer op waar je het gemakkelijk terug kan vinden.
 • Nu kan je het bestand gaan bewerken. We hebben gebruik gemaakt van allemaal verschillende tekst vlakken. Als je daar dubbel op klikt kan je de tekst erin veranderen. Wanneer de vlakken te klein zijn om al je tekst in te zetten, kan je de tekst vlakken groter maken.
 • De voorbeeld CV’s zijn allemaal 1 pagina. Wanneer je tekst vlakken aanpast, zorg er dan wel voor dat alles nog steeds op dezelfde pagina past.
 • Als je klaar bent met de aanpassingen van je Engelse CV, kan je het document opslaan als PDF bestand. Je stuurt je CV nooit in Word, maar altijd in een PDF bestand, zodat er geen verspringingen kunnen plaatsvinden of aanpassingen gedaan kunnen worden.
 • Pas je persoonlijke presentatie aan op de functie waarnaar je solliciteert. Zo ziet een recruiter beter de aansluiting tussen jouw CV en de vacature.
 • Schrijf een korte motivatie in het Engels voor de vacature waarin staat waarom jij geschikt bent voor deze functie en wat de aanknopingspunten zijn met je kennis en ervaring. Bekijk onze voorbeeld motivatiebrieven


CV Voorbeeld Word Engels Lay-out

Een Engels CV heeft de onderstaande onderdelen. 


CV Voorbeeld Word Engels: Personalia

Bij je personalia op je Engelse CV, schrijf je de contactgegevens. Zorg ervoor dat deze gegevens duidelijk naar voren komen in je Engelse CV zodat de recruiter gemakkelijk contact met je op kan nemen. Als je een LinkedIn account hebt, kan je deze ook bij je personalia toevoegen. De recruiter kan dan op je LinkedIn account kijken voor aanvullende informatie en eventuele referenties.

Bij je personalia zet je onder andere de onderstaande gegevens, je kan er ook voor kiezen om bepaalde informatie anoniem te houden zoals bij voorbeeld je leeftijd en geboorteplaats.

 • Voorletters, roepnaam en achternaam
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Geboortedatum en plaats
 • LinkedIn account
 • Adres
 • Nationaliteit
 • Rijbewijs


CV Voorbeeld Word Engels: Profiel tekst

Met je persoonlijke presentatie kan je zorgen dat je eruit springt in een sollicitatieproces. Een sterke persoonlijke presentatie is dan ook een belangrijk onderdeel van een sterk CV. Je kan jezelf “verkopen” doormiddel van deze persoonlijke presentatie, zodat je uitgenodigd zult worden voor een persoonlijk gesprek. Niet iedereen heeft een persoonlijke presentatie op zijn of haar CV staan, dus dit is de uitgelegen kans om op te vallen tussen de andere sollicitaties.

In je persoonlijke presentatie geef je een korte omschrijving van jezelf, waarbij je een goed beeld geeft van wie jij bent en wat je kan toevoegen. Het zijn geen lange lappen tekst, maar een beknopte omschrijving van je skills. Wie ben jij en wat kun jij? Dat geef je in de persoonlijke presentatie op een persoonlijke manier weer. Je kan daarin een stukje karakter laten doorschemeren en je enthousiasme tonen.

Je kan een persoonlijke presentatie vergelijke met een elevator pitch. De beroemde elevator pitch is ook een korte omschrijving van je kennis en kunde die je tijdens de duur van een liftbezoek aan een ander kunt vertellen. De persoonlijke presentatie is de schriftelijke versie daarvan op je CV.

Zorg ervoor dat je geen jargon gaat gebruiken en beschrijf de zaken concreet. De lezer moet gelijk begrijpen wat je bedoelt en een indruk van jou als persoon krijgen.


Als je het lastig vindt om je tekst in het Engels te schrijven, kun je ook de tekst in het Nederlands maken en vervolgens via google translate vertalen. 


CV Voorbeeld Word Engels: Werkervaring en opleiding

Geef een duidelijk en beknopt beeld van je werkervaring en opleidingen. Voorkom hierbij dat je te veel tekst gebruikt en in herhaling valt. Zorg ervoor dat de belangrijke informatie voor de vacature eruit springt. 


CV Voorbeeld Word Engels: Vaardigheden

Je skills (vaardigheden) geven een beeld van waar jij goed in bent. Beheers je bijvoorbeeld bepaalde computerprogramma's, of ben jij een ster in een programmeertaal? Als je misschien niet de juiste opleiding of ervaring hebt, kunnen je vaardigheden een doorslag zijn om je toch uit te nodigen voor een gesprek. Er is een verschil tussen soft skills (vaardigheden zoals communicatie en leiding geven) en hard skills (vaardigheden zoals een taal of softwarekennis). 


Bekijk ook de Engelse CV Voorbeelden in Word op Topvoorbeelden.  


cv-voorbeeld-word-uitleg
snelcursus-chatgpt-samen-met-ai

Vergelijkbare Pagina's