CV Maken Gratis

CV Maken Gratis - Hoe kun je Efficient en Gratis een Professioneel CV Maken? Het is zo'n typisch klusje waar veel mensen tegenop zien: Je CV bijwerken of maken. Op veel plekken worden Gratis CV's beloofd, maar moet je toch van alles invullen of zijn er andere addertjes onder het gras. 


Er zijn wel degelijk verschillende manieren om Gratis je CV te Maken en we nemen ze hieronder met je door. 


Gratis in Word je CV Maken

De meeste mensen zijn wel bekend met Word en maken gebruik van een betaalde of gratis versie van het programma. Word is goed te gebruiken om je CV in te maken. Het is wat rommelen met de tekstvakken, maar als je design niet te ingewikkeld is, dan kan je dit programma prima gebruiken om Gratis je CV te Maken. 


Bekijk hieronder de verschillende opties om Gratis je CV in Word te maken:


Vanaf een Leeg Document Beginnen

Het is de meest tijdrovende manier, maar als je een CV in Word wil maken, dan kun je vanaf een leeg document beginnen. Open in dat geval een Word document en ga aan de slag met tekstvakken. Wat handig is om te weten, is dat je de tekstvakken via de indeling "voor de tekst" kan zetten, zo kan je ze makkelijker verplaatsen. 


De Standaard Word Sjablonen gebruiken

In Word staan een aantal Basis CV Sjablonen. Het stelt niet veel voor, maar je kunt ze wel gebruiken als opzetje. Het is in ieder geval niet zo tijdrovend als helemaal van 0 af aan beginnen. Open Word en kies voor "Nieuw" , zoeki vervolgens een CV sjabloon uit en ga aan de slag. 


Gratis Voorbeeld Templates in Word

In Word zijn de CV sjablonen erg basic. Wil je een ander design? Zoek dan een Gratis CV template online. Je kunt online van alles vinden en dat scheelt weer in tijd. Let wel op, want vaak zijn er addertjes onder het gras en moet je alsnog voor het CV betalen. Bekijk ook de sjablonen van deze website om je CV te maken. 


Wij hebben ook Gratis Voorbeeld CV's op onze website geplaatst. Dit zijn CV voorbeelden in Word en kun je Gratis downloaden. Als je voor downloaden kiest, dan verschijnt het ZIP bestand bij je Downloads. Deze pak je uit en dan kan je direct het document bewerken. 


Bekijk de Gratis CV Templates en ga direct aan de slag!


Als je nog op zoek bent naar website waar je echt 100% gratis Word CV Voorbeelden kunt downloaden, zijn dit er twee:


CV Voorbeeld

CV-Maken-Bijbaan-Voorbeeld

In Canva je CV Maken Gratis

Een andere perfecte optie om gratis je CV te maken is Canva. Misschien ken je het al, je kunt met Canva mooie designs maken. Een design van bijvoorbeeld een Logo, een Offerte, van een Instagram Post, of dus ook van een CV. Wij zijn groot fan van Canva en maken er veel gebruik van. 


In Canva kan je gebruik maken van een gratis en betaalde service. Voor een CV is het niet nodig om een betaalde versie te nemen, de gratis versie volstaat om een perfect cv te maken. Ga naar Canva en bekijk de opties op je CV te maken. 


Gebruik maken van Canva Sjablonen

Canva heeft net zoals Word standaard sjablonen. Bij Canva is dat alleen een stuk uitgebreider waardoor het zonde van je tijd is om met een leeg project te beginnen. Zoek op Resume en pak er een mooie template uit. Je kunt het CV sjabloon vervolgens helemaal bewerken en aanpassen. Canva slaat automatisch op en is erg eenvoudig in gebruik. CV Maken Gratis: Vanaf een Leeg Canva Project beginnen

Wij vinden het echt zonde van je tijd, maar je kunt ook gewoon met een leeg project beginnen. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde Template in je hoofd en kan je die er niet tussen vinden? Start dan met een leeg project en maak de template helemaal naar je zin. Kies bij formaat voor A4 of US letter. 


CV Maken Gratis Online Module

Een andere manier om je CV Gratis te maken is via een online CV module. Er zijn als je het intoetst bij google veel opties om je CV gratis online te maken. 


Bij de meeste aanbieders, kan je alle gegevens online invullen en dan rolt er een CV uit. Het CV dat eruitkomt is wel van PDF, dus daar kan je dan zonder de uitgebreide versie van dat programma geen wijzigingen meer inmaken. Dat is het nadeel van het gebruik van zo'n module. Ook zit je, als je gaat voor een Gratis CV, vast aan standaard templates. Voor de wat mooiere templates zal je alsnog moeten betalen. 


Let er wel op dat de service echt gratis is. Het is zonde van je tijd om alles online in te vullen en er dan achter te komen dat je alsnog moet betalen om het pdf document te ontvangen zonder watermerk of onnodige beperkingen. 


Voorbeelden van aanbieders van een gratis CV module zijn:


Gratis CV Maken met ChatGPT

Maak super eenvoudig en snel je CV met ChatGPT. Je hoeft alleen maar minimale informatie op te geven en de rest kan allemaal worden aangevuld en bijgewerkt. Je kunt het CV ook helemaal toespitsen op de vacature!


Lees meer over het gratis maken van je CV met ChatGPT


gratis-cv-template-uitleg
snelcursus-chatgpt-samen-met-ai

Vergelijkbare Pagina's