Sollicitatiebrief accountmanager


Hieronder treft u een Sollicitatiebrief accountmanager. Deze brief kunt u als opzetje gebruiken voor uw eigen sollicitatie voor de functie van accountmanager of een andere vacature. Zorg ervoor dat de brief aansluit op het profiel, waarbij u op enthousiaste wijze een korte omschrijving geeft van uw profiel. In uw brief geeft u aan waarom u denkt aan te sluiten op het gevraagde profiel. Ook geeft u aan waarom u graag voor deze bepaalde organisatie wilt werken. Wat spreekt u aan aan de organisatie, aan de functie, enzovoorts. Bedrijfsnaam

T.a.v. contactpersoon vermeld op de vacature

Bedrijfstraat en nummer

Postcode en Plaats

 

 

 

Datum, Plaats

 

Betreft: sollicitatie accountmanager

 

 

 

Geachte heer/  mevrouw (Achternaam),

 

Op uw website zag ik de vacature voor accountmanager staan. Omdat deze vacature perfect aansluit op mijn opleiding en ervaring, zend ik u hierbij mijn sollicitatie.

 

Mijn functie als accountmanager bij (bedrijf) heb ik altijd met veel plezier uitgevoerd en ik ben daardoor zeer gedreven om mijn kennis en ervaring toe te passen bij uw organisatie.

 

Mijn ervaring in het werkveld zorgt ervoor dat ik in staat ben om de werkzaamheden uit te voeren en de klanten te overtuigen met praktische oplossingen.

 

Door mijn “hands on” mentaliteit, mijn commerciële en sociale vaardigheden en mijn creativiteit verwacht ik een goede invulling te kunnen geven aan de functie en te kunnen voldoen aan de gestelde targets.

 

Ik zie het als een uitdaging om bij te kunnen dragen aan een vernieuwende organisatie en kom graag bij u op gesprek om mijn enthousiasme en gedrevenheid verder toe te lichten. 

 

 Met vriendelijke groet,

 

Naam & contactgegevens


Download sollicitatiebrief accountmanager in Word. 

Voeg bij u sollicitatiebrief uw cv toe. 

Zie ook de andere voorbeeld brieven op deze website. We hebben diverse voorbeelden online gezet welke u kunt gebruiken als opzetje voor uw eigen sollicitatie brief.