Voorbeeld sollicitatiebrief administratief medewerker

Hieronder treft u een Voorbeeld sollicitatiebrief administratief medewerker. U kunt dit voorbeeld gebruiken en aanpassen naar uw profiel. Bij het schrijven van een sollicitatiebrief zijn een aantal zaken belangrijk. 

  1. Uw opleiding en ervaring, geef een beknopte omschrijving van de genoten opleiding en uw ervaring
  2. De aansluiting op de vacature, geef aan waarom en op welke onderdelen u denkt aan te sluiten op de vacature
  3. Enthousiast, vertel waarom u graag voor deze organisatie wilt werkenBedrijfsnaam

T.a.v. contactpersoon vermeld op de vacature

Bedrijfstraat en nummer

Postcode en Plaats

  

 

Datum, Plaats 

Betreft: sollicitatie functie administratief medewerter

  

Geachte heer/  mevrouw (Achternaam),

 

Op uw website zag ik de vacature van administratief medewerker staan. Omdat deze vacature goed aansluit op mijn opleiding en ervaring, zend ik u hierbij mijn sollicitatie.

 

Na mijn opleiding voor administratief medewerker heb ik 4 jaar ervaring opgedaan bij een middelgrote organisatie. Hier heb ik onder leiding van het hoofd van de administratie veel ervaring opgedaan binnen alle facetten van het administratieve werk. Ik ben accuraat in mijn werkzaamheden, waardoor het administratieve werk mij goed ligt. Daarnaast ben ik gedreven om verder te leren.Tijdens mijn opleiding en werkervaring heb ik goede kennis opgedaan van de gebruikelijke computerprogramma’s zoals de diverse programma’s van Microsoft Office zoals Word, Excel, Outlook, Powerpoint en Acces. Daarnaast heb ik goede kennis van de boekhoudprogramma’s SAP en AccountView.

 

Uw organisatie spreekt mij erg aan omdat ik bekend ben met de branche. Omdat ik toe ben aan de volgende stap in mijn carrière zou een baan bij u grote organisatie een perfecte vervolgstap zijn. Door mijn enthousiasme, kennis en ervaring denk ik een zeer geschikte kandidaat te zijn voor de functie.


Ik woon vijftien minuten lopen van uw bedrijf vandaan en ben, met een maand opzegtermijn, fulltime beschikbaar. Om mijn motivatie verder toe te lichten, kom ik graag in aanmerking voor een persoonlijk gesprek.

 

 Met vriendelijke groet,

 

Naam & contactgegevens

Download Voorbeeld sollicitatiebrief administratief medewerker in Word.