Voorbeeld sollicitatiebrief kinderopvang

Hieronder treft u een voorbeeld sollicitatiebrief kinderopvang. U kunt het voorbeeld gebruiken als opzet voor uw eigen sollicitatiebrief. Zorg er tijdens het schrijven voor dat u een korte omschrijving van u profiel geeft, uw interesse in de betreffende organisatie toont en dat uw profiel aansluit op de betreffende vacature. In de bijlage van uw brief stuurt u uw CV. Bedrijfsnaam

T.a.v. contactpersoon vermeld op de vacature

Bedrijfstraat en nummer

Postcode en Plaats

 

 

 

Datum, Plaats

 

Betreft: sollicitatie kinderopvang

 

 

 

Geachte heer/  mevrouw (Achternaam),

 

Op uw website zag ik de vacature voor de kinderopvang  staan. Omdat deze vacature perfect aansluit op mijn opleiding en ervaring, zend ik u hierbij mijn sollicitatie.

 

Na mijn opleiding voor kinderopvang  heb ik 3 jaar ervaring opgedaan bij een grote kinderopvang in de Randstad. Helaas is deze organisatie onlangs failliet gegaan, waardoor ik op zoek ben naar een nieuwe baan. De functie is op mijn lijf geschreven, ik houd van kinderen en ben goed in het verdelen van mijn aandacht. Daarnaast kan ik goed de rust bewaren, waardoor kinderen erg op hun gemak zijn bij mij.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd wat ik de afgelopen jaren bij de kinderopvang heb kunnen toepassen. Van mijn afgelopen werkgever heb ik een goed getuigschrift meegekregen, welke ik in de bijlage heb toegevoegd.

 

Uw organisatie spreekt mij erg aan omdat u aangeeft een persoonlijke organisatiecultuur kent.  Door mijn enthousiasme, kennis en ervaring denk ik een zeer geschikte kandidaat te zijn voor de functie.

 

Ik woon vijftien minuten lopen van uw bedrijf vandaan en ben per direct fulltime beschikbaar. Om mijn motivatie verder toe te lichten, kom ik graag in aanmerking voor een persoonlijk gesprek.

 

 Met vriendelijke groet,

 

Naam & contactgegevens


Download voorbeeld sollicitatiebrief kinderopvang in Word.