Voorbeeld Adreswijziging


Hieronder treft u een voorbeeld adreswijziging. U stuurt een adreswijziging naar alle partijen waarvan u post zou kunnen ontvangen, zodat men op de hoogte is van uw nieuwe adres. In de adreswijziging vermeld u uw nieuwe adres en de datum vanaf wanneer de post naar dat nieuwe adres gestuurd dient te worden. Bij de organisaties staan meestal nog andere gegevens van u in het bestand zoals een email adres en een telefoon nummer. In de adres wijziging geeft u aan welke gegevens wel en niet veranderen. Eventueel kunt u de niet gewijzigde gegevens nog vernoemen en/ of bevestigen. 


Zorg ervoor dat u op tijd uw adres wijziging door geeft aan de verschillende partijen. Zo hebben ze de tijd om uw nieuwe gegevens op te nemen. Het kan zijn dat u partijen vergeet, of dat de partijen u adres wijziging niet bij de eerste brief vermelden. U kunt dan eventueel telefonisch contact opnemen met de betreffende partij en zo uw adres wijziging door geven, of u kunt een tweede brief versturen. 

 

Naam verzender

Contactpersoon verzender

Straat en huisnummer verzender

Postcode en Plaats verzender

 

 

 

 

Naam ontvanger

Contactpersoon ontvanger

Straat en huisnummer ontvanger

Postcode en Plaats ontvanger

 

 

 

 

Betreft : adreswijziging voorbeeld brief

 

Plaats, datum

 

 

Geachte ontvanger,

 

Middels dit schrijven wil ik u mijn adreswijziging doorgeven.

 

Mijn nieuwe adres per (datum) is:

 

Straat en huisnummer

Postcode en plaats

 

Mijn overige gegevens zoals mijn email adres en telefoon nummer blijven ongewijzigd.

 

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, teken ik,

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Naam afzender

Download voorbeeld adreswijziging in Word. Eerst opent het bestand in ZIP en daar kunt u het Word bestand openen. Sla het Word document op ergens op uw computer waar u het gemakkelijk terug kunt vinden. Vervolgens kunt u de brief aanpassen met uw eigen gegevens. De brief kunt u door de adresgegevens te veranderen van de ontvanger gebruiken voor al uw geadresseerden.